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  • Fonte: Journal of Carbohydrate Chemistry. Unidade: IQ

    Assuntos: NANOCOMPOSITOS, BIOFILMES

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    • ABNT

      PEROTTI, Gustavo Frigi e AURAS, Rafael e CONSTANTINO, Vera Regina Leopoldo. Bionanocomposites of cassava starch and synthetic clay. Journal of Carbohydrate Chemistry, v. 32, n. 8-9, p. 483-501, 2013Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/07328303.2013.858726. Acesso em: 15 maio 2024.
    • APA

      Perotti, G. F., Auras, R., & Constantino, V. R. L. (2013). Bionanocomposites of cassava starch and synthetic clay. Journal of Carbohydrate Chemistry, 32( 8-9), 483-501. doi:10.1080/07328303.2013.858726
    • NLM

      Perotti GF, Auras R, Constantino VRL. Bionanocomposites of cassava starch and synthetic clay [Internet]. Journal of Carbohydrate Chemistry. 2013 ; 32( 8-9): 483-501.[citado 2024 maio 15 ] Available from: https://doi.org/10.1080/07328303.2013.858726
    • Vancouver

      Perotti GF, Auras R, Constantino VRL. Bionanocomposites of cassava starch and synthetic clay [Internet]. Journal of Carbohydrate Chemistry. 2013 ; 32( 8-9): 483-501.[citado 2024 maio 15 ] Available from: https://doi.org/10.1080/07328303.2013.858726

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